Захист прав людини у цивільному судочинстві : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції ім. Ю. С. Червоного - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2021)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячені захисту прав людини у цивільному судочинстві. Збірник розрахований на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, юристів-практиків, а також усіх, хто цікавиться сучасними питаннями цивільного судочинства України.

The collection contains reports on the protection of human rights in civil proceedings. The collection is intended for researchers, teachers, doctoral students, graduate students, students of higher education institutions, legal practitioners, as well as anyone interested in current issues of civil justice in Ukraine.
Захист прав людини у цивільному судочинстві : матер. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. ім. Ю. С. Червоного (м. Одеса, 17 грудня 2021 р.) [Електронне видання] / за заг. ред. д.ю.н., проф. Н. Ю. Голубєвої ; уклад.: І. С. Апалькова, О. В. Сатановська. – Одеса : Фенікс, 2021. – 122 c.
Keywords: електронне судочинство; цивільний процес та інформаційні технології; економічна форма домашнього насильства; штраф; цивільні процесуальні права; electronic litigation; civil process and information technology; economic form of domestic violence; fine civil procedural rights; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology