Стратегія розвитку соціально-економічних систем підприємств транспортного комплексу України - Кібік, О. М.; Кибик, О. Н.; Kibik, O. N.; Широков, М. А.; Shirokov, M. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Досліджуються проблеми формування стратегії соціально-економічного розвитку транспортних підприємств України. Визначено основні стратегічні підходи соціально-економічного розвитку та проблеми їх фінансування.
Кібік О. М., Широков М. А. Стратегія розвитку соціально-економічних систем підприємств транспортного комплексу України / О. М. Кібік, М. А. Широков // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 211-216.
Keywords: транспортне підприємство; соціально-економічний розвиток; стратегія розвитку; транспортное предприятие; социально-экономическое развитие; стратегия развития; transport enterprises; socio-economic development; development strategy