Технології російської пропаганди на українських деокупованих територіях (подкастинг) - Панченко, Ксенія; Панченко, К. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
У тезах розкрито сутність поняття «пропаганда» у контексті журналістської діяльності, а також зміст та наративи російської пропаганди на українських деокупованих територіях. Розглянуто поняття «подкастинг» як один із нових та перспективних напрямків медіадіяльності. The essence of the concept of «propaganda» in the context of journalistic activity, as well as the content and narratives of Russian propaganda in the Ukrainian de-occupied territories are revealed in the thesis. The concept of "podcasting" as one of the new and promising areas of media activity is considered.
Панченко К. Технології російської пропаганди на українських деокупованих територіях (подкастинг) / Ксенія Панченко // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська]. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – С. 87-90.
Keywords: пропаганда; російська пропаганда; українські деокуповані території; подкастинг; технології пропаганди; propaganda; Russian propaganda; Ukrainian de-occupied territories; podcasting; propaganda technologies