Принцип справедливості в кримінальному праві та важливість його дотримання за допомогою адвокатської діяльності - Ватаманюк, Н. Я. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розкрито питання принципу справедливості в кримінальному праві та важливість його дотримання за допомогою адвокатської діяльності. Проаналізовано існуючі проблеми реалізації принципу справедливості та вдосконалення кримінального законодавства за допомогою адвокатської діяльності.
Ватаманюк Н. Я. Принцип справедливості в кримінальному праві та важливість його дотримання за допомогою адвокатської діяльності / Н. Я. Ватаманюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.277-279.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; принцип справедливості в кримінальному праві; правова держава; справедливість