Експериментальна психологія: практикум для студентів-психологів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА» - Бедан, Вікторія Борисівна; Бедан, В. Б.; Бедан, Виктория Борисовна; Bedan, Viktoriia B. (Одеса : Фенікс, 2021)
Методичні рекомендації призначені для студентів-психологів та охоплюють всі основні теми і розділи курсу «Експериментальна психологія», містять приклади різних типів експериментальних планів, які забезпечать розуміння планування і вміння аналізувати різні види психологічних досліджень. Завдання, представлені в практикумі, допоможуть студентам в узагальненні, закріпленні та перевірці знань з курсу експериментальної психології.

Методические рекомендации предназначены для студентов-психологов и охватывают все основные темы и разделы курса «Экспериментальная психология», содержат примеры различных типов экспериментальных планов, которые обеспечат понимание планирования и умение анализировать различные виды психологических исследований. Задачи, представленные в практикуме, помогут студентам в обобщении, закреплении и проверке знаний по курсу экспериментальной психологии.

The methodical recommendations are intended for psychology students and cover all the main topics and sections of the course "Experimental Psychology", contain examples of different types of experimental plans that will provide an understanding of planning and the ability to analyze various types of psychological research. The tasks presented in the workshop will help students in generalizing, consolidating and testing knowledge in the course of experimental psychology.
Бедан В. Б. Експериментальна психологія: практикум для студентів-психологів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА» / В. Б. Бедан. - Одеса : Фенікс, 2021. - 89 с. DOI: 10.32837/11300.14410