Причини та методи корекції прокрастинації особистості - Лісовенко, Анна Федорівна; Лісовенко, А. Ф.; Lisovenko, Anna F. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
На сьогодні постійне відтермінування справ, самосаботаж, прокрастинація є досить поширеними проблемами, відтворюючись у життєвих стратегіях як окремої особистості, так і великої кількості людей.
Лісовенко А. Ф. Причини та методи корекції прокрастинації особистості / А. Ф. Лісовенко // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С.260-264.
Keywords: прокрастинація; особистість; вольова саморегуляція; procrastination; personality; volitional self-regulation; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology