Актуальні питання взаємодії держави та місцевого самоврядування в процесі реалізації соціальних прав - Дробуш, Ірина Вікторівна; Дробуш, Ирина Викторовна; Drobush, Irina (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
The article is devoted to coverage of the interaction between state authorities and municipal authorities in the context of the implementation of social rights.
Дробуш І. В. Актуальні питання взаємодії держави та місцевого самоврядування в процесі реалізації соціальних прав / І. В. Дробуш // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 18-25.
Keywords: територіальна громада; місцеве самоврядування; місцеві державні адміністрації; повноваження; децентралізація; территориальная община; местное самоуправление; местные государственные администрации; полномочия; децентрализация; territorial community; local government; local state administrations; authorities; decentralization