Основи детективної та оперативно-розшукової діяльності : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять (для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра спеціальності D8 «Право» / 081 «Право») - Албул, Сергій Володимирович; Аркуша, Лариса Ігорівна; Цехан, Дмитро Миколайович (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025)
Видання містить методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни «Основи детективної та оперативно-розшукової діяльності» для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» / 262 «Правоохоронна діяльність». Надано тематичний план навчальної дисципліни, розкрито форми та методи роботи на практичних заняттях, перелік питань для підсумкового контролю та список рекомендованих джерел.
Албул С. В. Основи детективної та оперативно-розшукової діяльності : метод. реком. для підготовки до практич. занять (для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра спец. D8 «Право» / 081 «Право») [Електронний ресурс] / Уклад.: С. В. Албул, Л. І. Аркуша, Д. М. Цехан. – Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025. – 78 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31153
Keywords: Виявлення та розслідування кримінальних правопорушень; електронний документообіг; діловодство; цифровізація; реквізити документів; уніфікація; нормативні вимоги