Шерешевські читання: представництво в умовах надзвичайних ситуацій : матеріали Круглого столу, (місто Одеса, 15 грудня 2023 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2023)
Збірник містить матеріали доповідей з теоретичних і практичних проблем цивільного права та процесу, в тому числі особливостей представництва в умовах надзвичайних ситуацій, інших дотичних тем приватного права, які були оприлюднені на Круглому столі, що відбувся 15 грудня 2023 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій діяльності.
Шерешевські читання: представництво в умовах надзвичайних ситуацій : матер. Кругл. столу (м. Одеса, 15 груд. 2023 р.) [Елктронне видання] / за заг. ред.: Є. Харитонова, І. Давидової ; НУ «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 130 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/27418
Keywords: представництво в умовах надзвичайних ситуацій; деліктний та договірний позов; цивільне право; інтелектуальна власність; воєнний стан; авторське право; представництво інтересів військовослужбовців; регулювання трудового договору