Історія української юриспруденції : навчально-методичний посібник - Єфремова, Наталя Володимирівна; Єфремова, Н. В.; Ефремова, Наталья Владимировна; Yefremova, Natalia V.; Корнієнко, Ірина Валеріївна; Корнієнко, І. В.; Корниенко, Ирина Валерьевна; Korniienko, Iryna V. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичний посібник містить навчальні матеріали, плани практичних занять зі списком літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи здобувачів та питання до іспиту із зазначеної дисципліни. Навчально-методичний посібник стане в пригоді всім, хто цікавиться питаннями історії української юриспруденції.

Учебно-методическое пособие содержит учебные материалы, планы практических занятий со списком литературы, объяснение содержания самостоятельной работы соискателей и вопросы к экзамену по данной дисциплине. Учебно-методическое пособие пригодится всем, кто интересуется вопросами истории украинской юриспруденции.

The educational and methodological manual contains training materials, plans for practical lessons with a list of references, an explanation of the content of independent work for applicants and questions for the exam in this discipline. The educational and methodological manual will be useful to everyone who is interested in the history of Ukrainian jurisprudence.
Єфремова Н. В. Історія української юриспруденції : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти третього освітньо-наукового рівня «доктор філософії» у галузі знань – 08 «Право». Відділ аспірантури Національного університету «Одеська юридична академія» / авт.-уклад. : Н. В. Єфремова, І. В. Корнієнко. - Одеса : Юридична література, 2020. – 112 с. DOI: 10.32837/11300.14771
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Історія української юриспруденції