Проблеми цивільного та сімейного права : навчально-методичний посібник - Харитонов, Євген Олегович; Харитонов, Евгений Олегович; Kharytonov, Yevhen O.; Калітенко, Оксана Михайлівна; Калитенко, Оксана Михайловна; Kalitenko, Oksana M.; Колодін, Денис Олексійович; Колодин, Денис Алексеевич; Kolodin, Denis O.; Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Kateryna H. (Одеса : Фенікс, 2020)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Проблеми цивільного та сімейного права», які розроблені відповідно до навчальної програми для здобувачів вищої освіти спеціалізації 081-Право (кваліфікація «бакалавр права»). Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи здобувачів вищої освіти. У посібнику наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, іспиту. Розрахований на здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників-вищих юридичних навчальних закладів.
Проблеми цивільного та сімейного права : навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Є. О. Харитонов, О. М. Калітенко, Д. О. Колодін та ін. – Одеса : Фенікс, 2020. – 129 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12592
Keywords: приватне (цивільне) право; право інтелектуальної власності; проблеми договірного права; правове регулювання недоговірних зобов’язань; проблеми спадкового права; частное (гражданское) право; право интеллектуальной собственности; проблемы договорного права; правовое регулирование недоговорных обязательств; проблемы наследственного права; private (civil) law; intellectual property rights; problems of contract law; legal regulation of non-contractual obligations; problems of inheritance law; :LAW/JURISPRUDENCE