Теоретико-правові засади правового регулювання криптовалюти в Україні - Ковалевич, Ігор Ігорович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проаналізовано законопроекти , які регулюють обіг криптовалюти в Україні. Виявлено основні питання щодо регулювання криптоіндустрії в нашій державі. Нормативна база у сфері криптовалюти - лише вектор законодавчих тенденцій, які потребують доопрацювання.
Ковалевич І. І. Теоретико-правові засади правового регулювання криптовалюти в Україні / І. І. Ковалевич // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 239-242.
Keywords: криптовалюта; державне регулювання; Закон України "Про віртуальні активи"; обмін криптовалюти; поняття "віртуальний актив"