Значення волі та волевиявлення для дійсності правочину - Герасимовський, С. В.; Герасимовский, С. В.; Gerasimovskyi, S. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються такі категорії, як «воля» та «волевиявлення», визначається їх місце та значення при укладанні правочинів. Аналізуються різні точки зору з даного питання. Також приділено увагу сутності правочинів, укладених внаслідок загрози та насильства.
Герасимовсъкий С. В. Значення волі та волевиявлення для дійсності правочину / С. В. Герасимовский // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 186-192.
Keywords: правочин; воля; волевиявлення; порок волі; недійсність правочину; загроза; насильство; сделка; волеизъявление; порок воли; недействительность сделки; угроза; насилие; transaction; will; expression f the will; flaw in the will; invalidity of the transaction; threat; violence