Проблемні питання реалізації права спільної часткової власності за законо давством України - Сафончик, О. І.; Сафончик, О. И.; Safonchyk, O. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті автор розглядає проблемні питання реалізації права спільної часткової власності за законодавством України і зазначає: сутність спільної часткової власності полягає в тому, що кожний із співвласників має чітко визначену частку у праві власності на спільне майно (ідеальну частку).
Сафончик О. І. Проблемні питання реалізації права спільної часткової власності за законо давством України / О. І. Сафончик // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 42-48.
Keywords: право власності; право спільної власності; право спільної часткової власності; право собственности; право общей собственности; право общей долевой собственности; the right of common ownership; total property law