Справедливість як сенс права - Малига, Вікторія Анатоліївна (Одеса: Гельветика, 2020)
У статті викладено позицію щодо поняття справедливості та аналізується поняття справедливості права, розглядається проблема впливу принципу справедливості на право.
Малига В. А. Справедливість як сенс права / В. А. Малига // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 32-36.
Keywords: справедливість; право; суспільство; людина; цінність