Аспекти відносин у сфері вищої освіти у багатосторонніх міжнародних договорах хіх та початку хх століть - Громовенко, К. В. (My University, 2019)
У статті висвітлено еволюцію міжнародно-правового забезпечення регламентації освітніх відносин у колективних міжнародних угодах періоду ХІХ та першої половини ХХ ст. Особлива увага приділена питанням відображення ролі вищої освіти в універсальних мирних угодах, впливу на освітні відносини угод у сфері захисту інтелектуальної власності, трудових та соціальних прав, а також гуманітарного права.
Громовенко К. В. Аспекти відносин у сфері вищої освіти у багатосторонніх міжнародних договорах хіх та початку хх століть / К. В. Громовенко // Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: юридичні науки. - 2019. – Т. 30 (69). - № 2. – С. 114-120.
Keywords: вища освіта; Версальський мир; Віденський конгрес; гуманітарне право; інтелектуальна власність; Міжнародна організація праці