Іван Михайлович Сирота - Стефанчишена, Тетяна Михайлівна; Стефанчишена, Татьяна Михайловна; Stefanchyshena, Tetyana M. (Одеса, 2017)
Біобібліографічне видання присвячено науковій, педагогічній та суспільно-політичній діяльності відомого правознавця, провідного вченого нашої країни у галузі трудового права та права соціального забезпечення, професора кафедри трудового права та права соціального забезпе чення, почесного професора Національного університету «Одеська юридична академія», заслуженого юриста України Івана Михайловича Сироти. Підготовка видання проводилася за фондами бібліотеки НУ ОЮА, електронними каталогами бібліотек України та зарубіжжя. Усі виявлені публікації описано за існуючими правилами. Матеріал розділів розташований за хронологією публікацій та алфавітом. У межах року розміщено у такій послідовності: книги, статті із книг, збірників, журналів, розташовані за алфавітом назв публікацій. Відбір матеріалів закінчено 7 жовтня 2017 р. Видання, не переглянуті de visu, відмічені астериском. Допоміжний апарат складається з алфавітного покажчика наукових праць, переліку періодичних та продовжуваних видань, покажчика співавторів та списку абревіатур. Для науковців, широкого загалу читачів.
бібліографічний покажчик
Іван Михайлович Сирота : біобібліогр. покажч. / уклад. Т. М. Стефанчишена ; наук. ред.: С. В. Ківалов, Г. О. Ульянова, М. М. Солодухіна ; НУ «ОЮА», наук. б-ка. — 2-ге вид. переробл. і доповн. — Одеса, 2017. — 68 с. — (Серія «Вчені Національного університету “Одеська юридична академія”» ; вип. 27).
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; Іван Михайлович Сирота; трудове право; бібліографія; юридична бібліографія; доктор юридичних наук; професор; Иван Михайлович Сирота; трудовое право; доктор юридических наук; профессор; Ivan Syrota; labour law; legal bibliography; biobibliography; Doctor of Law; professor