Проблеми формування кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури - Димитрова, М. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито проблемні питання формування кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури. Визначено склад та порядок формування і діяльності кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури.
Димитрова М. В. Проблеми формування кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури / М. В. Димитрова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.175-177.
Keywords: адвокатська діяльність; кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатів; кваліфікаційний іспит; доступ до адвокатської діяльності; органи адвокатського самоврядування