Трастовий фонд за проектом загальної довідкової схеми (DCFR): до питання гармонізації законодавства України та ЄС - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2015)
Статтю присвячено дослідженню вимог, що ставляться до майна, яке формує трастовий фонд, визначених у DCFR, а також порівнянню цих вимог з аналогічними вимогами, які висуваються українським законодавцем щодо майна, яке передається у довірчу власність.

Статья посвящена исследованию определенных в DCFR требований к имуществу, формирующему трастовий фонд, а также сравнению зтих требований с аналогичними требованиями, которые выдвигаются украинским законодателем относительно имущества, которое передается в доверительную собственность.

The article is devoted to research of the requirements to the trust fund which are defined in DCFR, and also to comparison of these requirements with similar demands which are made by the Ukrainian legislator concerning property which is transferred to the trust.
Некіт К. Г. Трастовий фонд за проектом загальної довідкової схеми (DCFR): до питання гармонізації законодавства України та ЄС / К. Г. Некіт // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. XVII / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. — Одеса : Юридична література, 2015. — С. 271-277.
Keywords: трастовий фонд; довірча власність; траст; майно; активи; трастовый фонд; доверительная собственность; траст; имущество; активы; trust fund; confidential; trust; property; assets