Вокальний ансамбль у сучасній вищій музичній школі: провідні принципи викладання естрадно-джазового вокального ансамблю : навчальний посібник для здобувачів ІІ-ІV курсів спеціалізації артист-вокаліст (соліст джаз-естради) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з спеціальності 025 - Музичне мистецтво - Архипова, Наталія Євгеніївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Навчальний посібник для здобувачів 2-4 курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 – Музичне мистецтво. [Електронне видання] розроблено відповідно до навчального плану для отримання кваліфікації артист-вокаліст (соліст джаз-естради) і складається з теоретичного матеріалу, практичних вправ, хрестоматії до курсу, а також списку рекомендованої літератури.
Архипова Н. Є. Вокальний ансамбль у сучасній вищій музичній школі: провідні принципи викладання естрадно-джазового вокального ансамблю : навч. посіб. для здобув. ІІ-ІV курсів спец. артист-вокаліст (соліст джаз-естради) першого (бакалавр.) рівня вищої освіти з спец. 025 - Музичне мистецтво [Електронне видання] / Н. Є. Архипова старший викладач кафедри музичного мистецтва та звукорежисури Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т , 2023. - 120 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31701
Keywords: Засвоєння базових навичок ансамблевого співу; Організація репетиційної діяльності вокального ансамблю; Виразні компоненти ансамблевого співу; Специфіка диригентської діяльності; Ансамблеві розспівування; Вокальне аранжування