До питання про родовий об'єкт злочину - Пеньковська, Г. В.; Пеньковская, А. В.; Penkovskaya, A. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article is devoted to analysis of the generic objects of crimes in general aspect and in connection with particular kinds of crimes.
Пеньковська Г. В. До питання про родовий об'єкт злочину / Г. В. Пеньковська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 655-662.
Keywords: види об'єктів злочинів; загальний, родовий, видовий та безпосередній об'єкти злочинів; виды объектов преступлений; общий, родовой, непосредственный объекты преступлений; kinds of objects of crimes; general, generic, immediate objects of crime