Доброва М. В.Проблема політичних переговорів в наукових дослідженнях хх ст. - Доброва, М.В.; Доброва, М.В.; Dobrov, М. (My University, 2011)
The theoretical approaches concerning concept of negotiations and nego- tiating process are analyzed, the stages of scientiﬁ c groundwork concerning the negotiating process are investigated in the article.
Доброва М. В. Проблема політичних переговорів в наукових дослідженнях хх ст./ М. В.Доброва //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 42. – С. 87-96.
Keywords: Переговори; Політичні переговори; Проблеми переговорів; Дослідження хх ст. в політичних переговорах; Иследования хх ст. в политических переговорах; Проблемы переговоров; Политические переговоры; Переговоры; negotiations; Political negotiations; Problems talks; Isledovanie twentieth century. in political negotiations