Регламентація освітніх відносин у міжнародному праві докласичного періоду - Громовенко, К. В. (My University, 2019)
У статті розглянуто еволюцію міжнародного забезпечення регламентації освітніх відносин у часи античності та Середньовіччя. Особлива увага приділе- на питанням міжнародно-правового виміру статусу європейських університетів періоду їх виникнення, договірного закріплення освітніх аспектів міжконфесій- них відносин, договірним гарантіям розвитку вітчизняної системи освіти періо- ду визвольних змагань ХVІІ ст.
Громовенко К. В. Регламентація освітніх відносин у міжнародному праві докласичного періоду / К. В. Громовенко // Право і суспільство. - 2019. - № 2 (2). – С. 234-241.
Keywords: академічні свободи; амфіктонії; європейські університети; міжконфесійна взаємодія; Папа Римський