Комбінаторні можливості адвербіальних інтенсифікаторів (на матеріалі французької мови) - Удовенко, І. В.; Удовенко, Інна Володимирівна; Udovenko, I. V.; Подворна, Л. А.; Подворна, Людмила Анатоліївна; Podvorna, L. A.; Арделян, М. В.; Арделян, Марина Володимирівна; Ardelayn, M. V. (Одеса, 2016)
Стаття спрямована на системний аналіз адвербіальних інтенсифікаторів у французькій мові. На конструктивному рівні інтенсифікатори є факультативними одиницями речення. Проте наявність дієслова– інтенсифікатора означає, що дієслово знаходиться у фокусі мови. Таким чином, у нас є різні варіанти логічного змісту речення.

The article is aimed at systemic analysis of adverbial intensifiers of a processual marker in French. At a constructive level, intensifiers are facultative units of a sentence. However, the presence of a verb to the intensifier significates that a verb as well as intensifier are in the focus of the speech. Thus, we have different variations of a logical content of the sentence.
Удовенко І. В. Комбінаторні можливості адвербіальних інтенсифікаторів (на матеріалі французької мови) / І. В. Удовенко, Л. А. Подворна, М. В. Арделян // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 147-151.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; адвербіальні інтенсифікатори; дієслівні предикати; семантика; структура; еквівалент; adverbial intensifiers; verbal predicates; semantics; structure; equivalent