Кримінальні правопорушення у сфері медичної діяльності за законодавством України та зарубіжних країн - Обримба, Діана; Obrymba, Diana (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
У статті аналізуються кримінальні правопорушення у сфері медичної діяльності. За допомогою порівняльно-правового методу дослідження порівнюється правове регулювання правопорушень у сфері медичної діяльності у кримінальних кодексах України, США, Франції, Японії, Республіки Казахстан та інших.

The article analyzes criminal offenses in the field of medical activity. Using a comparative legal method of research compares the legal regulation of offenses in the field of medical activities in the criminal codes of Ukraine, USA, France, Japan, the Republic of Kazakhstan and others.
Обримба Д. Кримінальні правопорушення у сфері медичної діяльності за законодавством України та зарубіжних країн / Д. Обримба // Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – C. 199-207.
Keywords: кримінальна відповідальність; медична діяльність; кримінальні правопорушення; медична недбалість; criminal liability; medical activity; criminal offenses; medical negligence; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE