Шерешевські читання «Рекодифікація договірного права в умовах інтеграційного розвитку України» - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2019)
Збірка містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем рекодифікації (модернізації) цивільного права та процесу, права власності, ІТ-права та інших галузей приватного права, що були оприлюднені на Всеукраїнській науково-практичній конференції, яка відбулась 6 грудня 2019 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
Шерешевські читання «Рекодифікація договірного права в умовах інтеграційного розвитку України» : матер. всеукр. науково-практичн. конф. (Одеса, 6 грудня 2019 року) / За заг. ред. д.ю.н., проф. Є.О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2019. – 300 с.
Keywords: договірне право; рекодифікація; інтеграційний розвиток України; цивільні правовідносини; contract law; recodification; integration development of Ukraine; civil legal relations; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE