Особливості розвитку інституту адвокатури УРСР в період неототалітаризму - Салій, І. О. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті є огляд проблем становлення інституту української адвокатури, пов'язаних з наявністю в законодавстві України залишків законодавства часів СРСР. Розкрито і проаналізовано особливості розвитку інституту адвокатури УРСР в період неототалітаризму.
Салій І. О. Особливості розвитку інституту адвокатури УРСР в період неототалітаризму / І. О. Салій // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 162-164.
Keywords: адвокатура; правова держава; неототалітаризм; правозаступництво; УРСР; застаріле законодавство