Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Організація ресторанного господарства О. В. Дишкантюк, Ольга Кіфа. 2. Дишкантюк О. В. Організація ресторанного господарства. Практикум : навч. посіб. Одеса, 2024. – 230 с. 3. Питання до модулів. 4. Робоча програма Організація ресторанного господарства.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29272