Екологічна криза в міжнародних просторах та її вплив на навколишнє середовище та права людини - Оленіна, Вікторія Володимирівна (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті з’ясовується сутність і причини екологічної кризи в світовому екологічному просторі, взаємозв’язок економічної та екологічної криз. Досліджено соціальні наслідки екологічної кризи, її вплив на природні ресурси і навколишнє природне середовище, засоби подолання екологічних кризи
Оленіна В. В. Екологічна криза в міжнародних просторах та її вплив на навколишнє середовище та права людини / В. В. Оленіна // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 316-318.
Keywords: екологія; екологічна криза; природоохоронні організації; права людини