Визначення оптимальних характеристик сигналу ВОСП з поляризаційним мультиплексуванням - Педяш, Володимир Віталійович; Мазур, Ганна Дмитрівна (Одеса : Бондаренко М. О., 2013)
У роботі виконано оцінку впливу характеристик сигналу когерентної ВОСП на якість оптичного каналу зі швидкістю передачі 264 Гбіт/с. Дослідження проведено методом імітаційного моделювання у програмному середовищі MatLab. Встановлено, що при використанні в приймачі декодера з гнучким рішенням (SD-FEC), довжина ділянки 3R регенерації оптичного каналу становить близько 1600 км.
Педяш В. В. Визначення оптимальних характеристик сигналу ВОСП з поляризаційним мультиплексуванням / В. В. Педяш, Г. Д. Мазур // Міжнародна конференція «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (ПТІКІ'2023), Одеса, 17-20 липня 2023 р. : матер. конф. / Міжнар Гуманітар. Ун-т. – Одеса : Бондаренко М. О., 2023. – С. 82-85.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY