Развитие символов адвокатской деятельности - Мишеглина, В. Н. (Одеса: Фелікс, 2013)
В цій статті є важливим позначити деякі теоретичні основи вивчення проблем символізму в адвокатській діяльності, а саме його становлення і розвиток. Таким чином, автор вивчивши проблему становлення та розвитку символізму в адвокатській діяльності простежується чітка грань між символізмом минулого та справжнього.
Мишеглина В. Н. Развитие символов адвокатской деятельности / В. Н. Мишеглина // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.124-127.
Keywords: адвокатура; символи адвокатської діяльності; адвокатська діяльність; символізм минулого і справжнього; права людини і громадянина