Семантичні зв’язки в системі однокореневих утворень сучасної німецької мови - Іщенко, Н. Г.; Іщенко, Ніна Григорівна; Іщенко, Ніна; Ischenko, N. G. (Одеса, 2017)
У статті розглядається проблема семантичних зв’язків між однокореневими похідними на парадигматичному рівні на основі спільності й диференціації їх форми і змісту, що призводить до зміни їх мовного статусу.

The article deals with the problem of semantic relations between the same stem derivatives on the paradigmatic level on the basis of identity and differentiation of their form and contents, it brings to change of their language status.
Іщенко Н. Г. Семантичні зв’язки в системі однокореневих утворень сучасної німецької мови / Н. Г. Іщенко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 80-83.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; парадигматика; мовний статус; спільність і диференціація форми і змісту; paradigmatic; language status; identity and differentiation of form and contents