Досвід впровадження соціальних інновацій в готелях Одеси і області - Тітомир, Л. А.; Данилова, О. І. (My University, 2016)
Досліджено досвід впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств та розглянуті перспективи розширення спектру послуг для людей із особливими потребами. Проаналізовано досвід готелів м. Одеси та області щодо ведення соціально-відповідального бізнесу та надання готельних послуг маломобільним групам населення. Обґрунтовано необхідність впровадження соціальних інновацій на готельних підприємствах з метою охоплення такого сегменту потенційних споживачів, як люди з обмеженими можливостями та необхідність державної підтримки соціальних інновацій.
Тітомир Л. А. Досвід впровадження соціальних інновацій в готелях Одеси і області / Л. А.Тітомир, О. І.Данилова // Вісник НТУ "ХПІ". Сер.: Механіко-технологічні системи та комплекси. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – № 50 (1222). - С. 84-89.
Keywords: готелі; соціальні інновації; якість; люди з особливими потребами; конкурентоспроможність; сфера послуг; споживачі