Зловживання цивільними процесуальними правами: шляхи протидії - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2015)
Матеріали круглого столу присвячено розгляду проблематики зловживань цивільними процесуальними правами, шляхам протидії ним. Окрема увага приділена проблемам зловживання процесуальними правами на окремих стадіях цивільного процесу. Запропоновано шляхи вдосконалення розгляду цивільних справ.
матеріали круглого столу
Зловживання цивільними процесуальними правами: шляхи протидії : матер. круглого столу (м. Одеса, 27 лист. 2015 р.) / уклад.: І. В. Андронов, Н. В. Волкова, Р. Ф. Гонгало ; НУ ОЮА, Каф. цив. проц. – Одеса : Фенікс, 2015. – 90 с.
Keywords: цивільний процес; цивільні процесуальні права; процесуальні права; стадії цивільного процесу; вдосконалення розгляду цивільних справ; гражданский процесс; гражданские процессуальные права; процессуальные права; стадии гражданского процесса; совершенствование рассмотрения гражданских дел; civil procedure; civil procedural rights; procedural rights; stages of civil process; improvement of civil proceedings