Медико-психологічний супровід вагітних в умовах воєнного стану - Астахов, В.М.; Пузь, І.В. (Одеса, 2022)
У статті було розгянено спеціальну комплексну програму медико-психологічного супроводу вагітних жінок в умовах воєнного стану. Мета даної програми полягає, перш за все, у стабілізації психоемоційного стану вагітних та формуванні готовності до материнства.
Астахов В.М. Медико-психологічний супровід вагітних в умовах воєнного стану / В.М. Астахов // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.7-11.
Keywords: медико-психологічний; вагітні; воєнний стан; війна; материнство; вагітність