Ідентифікація необґрунтованих активів: сучасні підходи та аналітичні інструменти - Біцюк, Андрій; Bitsyuk, Andriy (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Розглянуто основні напрями проведення ідентифікаційних досліджень з метою виявлення необґрунтованих активів. Тезово, окреслені основні сучасні моделі та інструменти, які можуть використовуватись для вирішення таких завдань. The main directions of conducting identification studies in order to identify unfounded assets are considered. In summary, the main modern models and tools that can be used to solve such problems are outlined.
Identification of unfounded assets: modern approaches and analytical tools
Біцюк А. Ідентифікація необґрунтованих активів: сучасні підходи та аналітичні інструменти / А. Біцюк // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 155-157. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31253
Keywords: ідентифікаційні дослідження; необґрунтовані активи; кримінальне правопорушення; identification studies; unfounded assets; criminal offense