Організація діяльності підрозділів превентивної діяльності поліції : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» - Кубаєнко, Андрій Володимирович; Крижановська, Олена Володимирівна; Вдовиченко, Олексій Маратович (Одеса : Астропринт, 2025)
Методичні рекомендації містять систематизований перелік тем, передбачених навчальною програмою, завдання для виконання під час практичних занять, а також посилання на міжнародні й національні нормативно-правові акти та рекомендовані джерела наукової літератури. Рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти першого рівня галузі знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність».
Організація діяльності підрозділів превентивної діяльності поліції : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» / А. Кубаєнко, О. Крижановська, О. Вдовиченко ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Астропринт, 2025. – 100 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.31449
Keywords: національна поліція; діяльність патрульної поліції; діяльність дільничних офіцерів поліції; підрозділи ювенальної превенції; домашнє насильство; превентивна діяльність поліції