Права та обов'язки довірчого управителя: порівняльно-правовий аналіз законо давства України, Республіки Молдова та Російської Федерації - Некіт, К. Г.; Некит, Е. Г.; Nekit, K. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду особливостей правового регулювання прав та обов'язків довірчого управителя в Україні, Республіці Молдова та Російській Федерації. Визначено специфіку підходів законодавців до правового регулювання статусу довірчого управителя, запропоновано рекомендації з вдосконалення цивільного законодавства України.
Некіт К. Г. Права та обов'язки довірчого управителя: порівняльно-правовий аналіз законо давства України, Республіки Молдова та Російської Федерації / К. Г. Некіт // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 512-518.
Keywords: довірче управління; управитель; юридичні та фактичні дії; управління цінними паперами; доверительное управление; управляющий; юридические и фактические действия; управление ценными бумагами; trust management; trustee; legal and actual actions; management of securities