Доктрина безпекової та оборонної політики Лейбористського кабінету Т. Блера (1997- 2007 рр.) - Поліщук, П. А. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена еволюції ключових аспектів зовнішньополітичної програми Лейбористської партії Великої Британії протягом періоду 1997-2007рр. Тоні Блер провів перегляд основних засад британської зовнішньої політики задля їх адаптації до умов постбіполярного світу, використовуючи мультилатеральні підходи, що мало неоднозначні наслідки для Великої Британії.
Поліщук П. А. Доктрина безпекової та оборонної політики Лейбористського кабінету Т. Блера (1997- 2007 рр.) / П. А. Поліщук // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 76-80.
Keywords: Лейбористський кабінет Т. Блера; Велика Британія; зовнішня політика; Тоні Блер; передвиборчі маніфести; "новий лейборизм"