Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Економічна ефективність програмних систем» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Жигулін Олександр Андрійович «Економічна ефективність програмних систем». 2. Жигулін О. А. Методичні вказівки до лабораторних і практичних занять з дисциплін «Інформаційні системи та технології підприємств харчових і переробних галузей», «Економіка підприємств ІТ-галузі» для студентів спеціальностей «Менеджмент», «Комп’ютерна інженерія», «Інженерія програмного забезпечення» технічних та економічних спеціальностей денної та заочної форм навчання. Запоріжжя : Ф-ОП Однорог Т. В., 2023. 90 с. 3. Жигулін О. А., Сергієнко О. Г., Степова С. М. Інформаційні системи і технології та економіка підприємств ІТ-галузі: навчальний посібник. Запоріжжя: ФО-П Однорог Т. В., 2023. 240 с. 4. Жигулін О. А. Економічна ефективність програмних систем: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 014 Середня освіта (Інформатика) [Електронне видання]. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2026. 20 с. 5. Робоча програма навчальної дисципліни Жигулін Олександр Андрійович «Економічна ефективність програмних систем».
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Економічна ефективність програмних систем» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32391