Щодо розширення суб'єктних меж судового захисту під час досудового розслідування - Крикливець, Д. Є. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті на основі аналізу наукових праць, вітчизняного кримінального процесуального законодавства, матеріалів правозастосовної практики розглянуто проблемні питання розширення суб'єктних меж судового захисту під час досудового розслідування.
Крикливець Д. Є. Щодо розширення суб'єктних меж судового захисту під час досудового розслідування / Д. Є. Крикливець // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 213-216.
Keywords: судовий захист; захист; право на захист; сторона захисту; судовий розгляд; досудове розслідування; кримінальний процес