Етичні аспекти укладення договору про надання правової допомоги - Сунько, Я. Р. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті сформовано поняття етико-правових вимог при укладенні договору про надання професійної правової допомоги адвокатом та обгрунтовано пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства України та Правил адвокатської етики.
Сунько Я. Р. Етичні аспекти укладення договору про надання правової допомоги / Я. Р. Сунько // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 407-409.
Keywords: адвокат; етика; вибір справи; договір про надання правової допомоги; доручення