Місце потерпілого в кримінальному праві - Підлісна, І. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Статтю присвячено аналізу чинного кримінального законодавства України, що регламентує статус потерпілого як основного учасника у кримінальному праві.
Підлісна І. В. Місце потерпілого в кримінальному праві / І. В. Підлісна // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.324-327.
Keywords: потерпілий; злочин; кримінальне право; кримінальне законодавство; кримінальне правопорушення