Методичні вказівки до лабораторних і самостійних робіт з дисципліни «Мультимедійні системи» для здобувачів вищої освіти - Задерейко, Олександр Владиславович; Оріхівська, О. Г. (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
В методичних вказівках розглянуто основні практичні аспекти з обробки та редагування мультимедійнійного контенту. Лабораторні та самотійні заняття містять завдання завдання, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Методичні вказівки призначені для студентів з метою досягнення розвитку та закріплення практичних навичок з дисципліни «Мультимедійні системи».
Задерейко О. В., Оріхівська О. Г. Методичні вказівки до лабораторних і самостійних робіт з дисципліни «Мультимедійні системи» для здобувачів вищої освіти / Уклад.: О. В. Задерейко, О. Г. Оріхівська. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 157 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29742
Keywords: апаратні засоби мультимедійних систем; програмні засоби мультимедійних систем; комп' ютерна графіка в мультимедійних системах; анімація мультимедійного контенту; цензурування мультимедійного контенту.