Методичні вказівки з англійської мови за професійним спрямуванням - Юлінецька, Юлія Василівна; Дихта, Наталя Миколаївна; Юлинецкая, Юлия Васильевна; Yulinetska, U. V.; Дыхта, Наталья Николаевна; Dykhta, Natalia (Одеса : Фенікс, 2020)
Методичні вказівки підготовлені авторами кафедри іноземних мов № 1 Національного університету «Одеська юридична академія», висвітлюють предмет і методи щодо вивчення дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» студентами магістратури. Структура подання матеріалу відповідає програмі викладання цієї дисципліни в закладах вищої освіти. Запропоновано рекомендації щодо вивчення даної дисципліни поступово, з ознайомленням конкретних тем і закріпленням матеріалу на практиці, виконуючи відповідні завдання. Матеріал побудовано в логічній послідовності, а також передбачається використання отриманих вмінь і навичок, у тому числі щодо майбутньої професійної діяльності.
Методичні вказівки з англійської мови за професійним спрямуванням : для студентів І курсу магістратури факультету міжнародно-правових відносин [Електронне видання] / Ю. В. Юлінецька, Н. М. Дихта. – Одеса : Фенікс, 2020. – 114 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12551
Keywords: english language; manual; англійська мова; методичний посібник; методическое пособие; английский язык