Управління проєктами. Організація проєктної діяльності в умовах нестабільності : практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга Миколаївна; Котлубай, Вячеслав Олексійович; Редіна, Євгенія Валентинівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Практикум відповідає програмам навчальних дисциплін «Управління проєктами» та «Організація проєктної діяльності в умовах нестабільності». У практикумі представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, питання для самоперевірки, теми доповідей, питання до заліку, питання до екзамену, а також список рекомендованої літератури. Практикум призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Кібік О. Управління проєктами. Організація проєктної діяльності в умовах нестабільності : практ. для здобув. другого (магістер.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / О. Кібік, В. Котлубай, Є. Редіна ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - 166 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29832
Keywords: обгрунтування доцільності проєкту; планування і контроль проєктів; планування ресурсів; витрат і проєктного бюджету; проведення торгів за проєктами; методології управління проєктами (AGILE; SCRUM; KANBAN)