Сімейне психологічне консультування : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять - Цільмак, Олена Миколаївна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях до кожної теми конкретизуються завдання для самостійної роботи, питання для контролю знань і вмінь, література для підготовки до практичного заняття та план практичного заняття. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Сімейне психологічне консультування» та викладачів закладів вищої освіти.
Цільмак О. М. Сімейне психологічне консультування : метод. реком. з підготовки до практич. занять / О. М. Цільмак ; кафедра психології. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 93 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29302
Keywords: Принципи сімейного консультування; Передшлюбне психологічне консультування; Сімейне консультування; Методи вивчення сімейних стосунків; особливості консультування з проблем батьківства; особливості консультування подружніх пар; аналіз психологічних ситуацій; психодіагностичний інструментарій; психодіагностика