Трудове право : навч.-метод. посібник - Пожарова, О. В. (Одеса, 2026)
Навчально-методичний посібник підготовлений для здобувачів фахової передвищої освіти 3-го курсу Академічного фахового коледжу ОНЮА, які навчаються за спеціальністю «Право», та призначений для підготовки до іспиту, а також використання під час підготовки до лекцій і практичних занять з дисципліни «Трудове право».
Пожарова О. В. Трудове право : навч.-метод. посібник / О. В. Пожарова ; Академічний фаховий коледж ОНЮА. – Одеса, 2026. 101 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32403
Keywords: трудове право; трудові правовідносини; трудовий договір; трудові спори; оплата праці; дисципліна праці