Юридичний механізм забезпечення соціальних прав людини і громадянина - Чанишева, Г. І.; Chanysheva, G. I. (Одеса, 2021)
Навчально-методичний посібник призначений для проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти під час вивчення дисципліни, підготовки до іспиту, а також для використання під час підготовки до лекцій і практичних занять з дисципліни.
Чанишева Г. І. Юридичний механізм забезпечення соціальних прав людини і громадянина. / Г. І. Чанишева. - Одеса, 2021. – 40 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Соціальні права; Нормативна основа соціальних прав; Соціальні права у системі прав людини; юридичний механізм забезпечення соціальних прав; охорона та захист соціальних прав