Оформлення правових досліджень: нові вимоги до наукових робіт юриста - Кузьмін, Едуард Едуардович; Кузьмин, Эдуард Эдуардович; Kuzmin, Eduard Eduardovych (Одеса : Наук. б-ка Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», 2017)
Як оформлюються правові дослідження? Що передбачають нові вимоги до наукових робіт юриста? Коли має місце науковий креатив? Спроба відповіді на ці та інші питання здійснюється у відповідній презентації.

Как оформляются правовые исследования? Какие новые требования предусматриваются к научным работам юриста? Когда имеет место научный креатив? Попытка ответа на эти и другие вопросы осуществляется в соответствующей презентации.

How to do legal research? What are the new requirements for scientific lawyer’s work? When does scientific creativity take place? Attempts to respond to these and other issues are carried out in particular presentation.
Doing Legal Research: New Requirements for Scientific Work of a Lawyer
Оформлення правових досліджень: нові вимоги до наукових робіт юриста [Електронний ресурс] : [презентація Microsoft PowerPoint] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», наук.-інформ. центр ; уклад. Е. Е. Кузьмін. – Електрон. дані (26 слайдів). – Одеса : Наук. б-ка Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», 2017.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS; правові дослідження; вимоги до наукових робіт; дисертації та автореферати; вимоги до оформлення дисертації; опублікування результатів дисертацій; порядок присудження наукових ступенів; порядок присвоєння вчених звань; фахові статті; науковий креатив; правовые исследования; требования к научным работам; диссертации и авторефераты; требования к оформлению диссертации; опубликование результатов диссертаций; порядок присуждения научных степеней; порядок присвоения ученых званий; профессиональные статьи; научный креатив; legal studies; requirements for scientific works; dissertations and abstracts; requirements for dissertation; publishing dissertation results; order of awarding scientific degrees; order of assigning academic degrees; professional articles; scientific creativity